Bevraging inwoners Poperinge

Beste inwoner,

We hebben het beste voor met Poperinge en doen er alles aan om onze stad permanent te verbeteren. Daarom organiseren we een korte bevraging om te ontdekken hoe jij Poperinge op verschillende aspecten ervaart.

De bevraging duurt ongeveer 6 minuten en verloopt 100% anoniem. Je eerlijkheid en medewerking worden bijzonder gewaardeerd.

Met de ontvangen gegevens gaat een externe partner aan de slag om jouw Poperinge strategisch te versterken.

Mocht je vragen hebben over de vragenlijst, dan kan je contact opnemen met onze externe partner Moniquet & Company via info@moniquetandcompany.com


Open de vragenlijst

Zwerfkatten

Als er veel zwerfkatten in je buurt zijn, kun je dit melden aan de omgevingsdienst. Indien nodig zullen enkele mensen van de groendienst zwerfkatten komen vangen en naar een deelnemende dierenarts brengen. Deze maakt de dieren onvruchtbaar. Daarna worden de dieren opnieuw uitgezet op de plaats waar ze gevangen werden.

De omwonenden van de probleemzone ontvangen enkele dagen op voorhand een brief waarin ze op de hoogte gesteld worden van de actie. Het is aangeraden om de eigen huiskat dan duidelijk herkenbaar te maken (bv via halsbandje) of binnenshuis te houden. Ook worden aanbevolen de zwerfkatten niet meer te voederen. Hongerige katten worden immers sneller gevangen. Zo heeft de actie meer kans op slagen.