Zomerschool zoekt medewerkers

Poperinge organiseert van 15 tot en met 26 augustus voor de derde keer op rij een zomerschool. Kwetsbare kinderen en jongeren met een leerachterstand door de coronapandemie kunnen er terecht, zodat ze een goede start maken in het nieuwe schooljaar. In de zomerschool is ook de nodige ruimte voor ontspanning en talentontwikkeling.

Help jij graag mee?

We zoeken jobstudenten, leerkrachten of leerkrachten in opleiding en animatoren.

  • Als jobstudent help je mee bij de voorbereidingen, vanaf 8 augustus. Je organiseert de lessen, maakt persoonlijke werkbundels en voorziet verrijkende namiddagactiviteiten. Tijdens de zomerschool organiseer je de voor- en na-opvang en ondersteun je de activiteiten waar nodig. Je komt bij voorkeur 3 weken helpen.
  • Als lesgever met een pedagogisch diploma of relevante ervaring begeleid je de lessen in de zomerschool. Ook laatstejaarsstudenten uit de lerarenopleiding komen in aanmerking. Je begeleidt een groep kinderen 1 of 2 weken, tijdens een paar (halve) dagen per week.
  • Als animator organiseer je samen met de jobstudenten het verrijkingsaanbod. Je hebt bij voorkeur ervaring met werken met groepen kinderen.

Neem vrijblijvend contact op met coördinator Nele Theunynck: 057 33 20 83 of nele.theunynck@poperinge.be

Gepubliceerd opdinsdag 24 mei 202211.08 u.