Bevraging inwoners Poperinge

Beste inwoner,

We hebben het beste voor met Poperinge en doen er alles aan om onze stad permanent te verbeteren. Daarom organiseren we een korte bevraging om te ontdekken hoe jij Poperinge op verschillende aspecten ervaart.

De bevraging duurt ongeveer 6 minuten en verloopt 100% anoniem. Je eerlijkheid en medewerking worden bijzonder gewaardeerd.

Met de ontvangen gegevens gaat een externe partner aan de slag om jouw Poperinge strategisch te versterken.

Mocht je vragen hebben over de vragenlijst, dan kan je contact opnemen met onze externe partner Moniquet & Company via info@moniquetandcompany.com


Open de vragenlijst

Zelfs in coronatijden oliebollen in Poperinge

Drie oliebollenkramen komen een weekend naar het stadscentrum.

Kermissen blijven tot nader order verboden. De stad Poperinge kon dus niets anders dan met spijt in het hart de julifoor – gepland van 4 tot en met 13 juli – annuleren. Om het leed te verzachten en de Poperingenaars alsnog een kermisgevoel te geven nam de stad wel het initiatief om de drie oliebollenkramen, die traditioneel op de julifoor staan, één weekend naar het stadscentrum uit te nodigen.

Dat oliebollenweekend staat gepland op vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5 juli 2020, telkens van 16 u. tot pakweg 23 u.

Gino Stappers neemt zijn traditionele plaats in op de Paardenmarkt. John Daelman (Gezondheidsapotheek) staat centraal op de Grote Markt en Charles Hallaert (Gents gebak Pauwels) krijgt een plaats bij het stadhuis.

De drie uitbaters serveren enkel oliebollen en hanteren dezelfde verkoopprijzen. Zij nemen de nodige maatregelen om de verkoop coronaproof te houden.

In ruil voor deze stadsactie geven de drie uitbaters elk 600 gratis oliebollen aan de bewoners en het personeel van de woonzorgcentra Proventier, O.-L.-V.-Gasthuis en Emmaüs.

Gepubliceerd opwoensdag 24 juni 202011.10 u.