Bevraging inwoners Poperinge

Beste inwoner,

We hebben het beste voor met Poperinge en doen er alles aan om onze stad permanent te verbeteren. Daarom organiseren we een korte bevraging om te ontdekken hoe jij Poperinge op verschillende aspecten ervaart.

De bevraging duurt ongeveer 6 minuten en verloopt 100% anoniem. Je eerlijkheid en medewerking worden bijzonder gewaardeerd.

Met de ontvangen gegevens gaat een externe partner aan de slag om jouw Poperinge strategisch te versterken.

Mocht je vragen hebben over de vragenlijst, dan kan je contact opnemen met onze externe partner Moniquet & Company via info@moniquetandcompany.com


Open de vragenlijst

Woonzorgcentrum Huize Proventier

Huize Proventier wil een thuis zijn voor zijn bewoners. Dat doen we door volop in te zetten op onze leefgroepwerking. Elke afdeling heeft een eigen leefruimte waar elke maaltijd samen gegeten kan worden, waar gezamenlijk televisie kan gekeken worden en waar afdelingsgebonden activiteiten doorgaan. Maaltijden worden vers bereid door onze eigen keuken. De menu wordt maandelijks in de living uitgehangen en gepubliceerd in onze huiskrant “het Klaproosje”. Af en toe wordt er door de bewoners samen met het personeel gekookt om het gevoel van huiselijkheid te versterken.

De bewoner heeft de mogelijkheid zijn/haar kamer in te richten met een aantal meubeltjes en decoratiemateriaal van thuis om er geheel een eigen stek van te maken. Er is ook de mogelijkheid van een individuele aansluiting voor televisie op de kamer.

Op elke afdeling is een begeleider leven en wonen (voorheen: animator) werkzaam die zorgt voor vrijblijvende animatieve activiteiten voor de volledige groep bewoners én die activiteiten op maat van de individuele bewoner organiseert. Daarnaast zorgt een ergotherapeut voor een plan van aanpak om de zelfstandigheid bij onze bewoners zo groot mogelijk te houden.

Huize Proventier biedt aan zijn bewoners ook de optie tot een kapper en een tandarts in huis. Elke filosofische overtuiging is welkom. Wekelijks wordt een vrijblijvende eucharistieviering aangeboden en ook een moreel consulent op vraag is mogelijk.

Met regelmaat van de klok worden er ook grootschalige evenementen georganiseerd in onze eigen bistro of buitenshuis waar we met zoveel mogelijk bewoners, samen met familie en tal van vrijwilligers naartoe kunnen. Denk maar aan optredens van Jan Wuytens, modeshows, de vierdaagse van de Yzer, … Jaarlijks organiseren we ook een 4-daagse reis naar het domein Rietvelde aan zee, een kerstmarkt en een eetfestijn.

Contact

Openingsuren

Vandaag
open van 9 tot 12u. 14 tot 16u.
Morgen
Gesloten
Nu gesloten