Wandelambassadeurs

Wandel je graag en wil je anderen inspireren met je zelf uitgestippelde tochten?

Dan horen we het graag! We zijn ervan overtuigd dat veel wandelaars mooie tochten maken en dit willen delen met anderen. 

Stuur je wandeling door en wij verspreiden ze via sociale media. Vul het digitaal invulformulier in of bezorg ons volgende informatie: 

  • Beschrijving van de wandeling via knooppunten of met een plannetje.
  • Foto van tijdens de tocht.
  • Korte uitleg over waarom jij dit een leuke wandeling vindt.
  • Mogen we je naam vermelden? Indien mogelijk, graag ook een foto van jou erbij. 

Wandeltip van Tom R.

"Met de hoge 'bottines' of met de basketjes... Met deze wandeling stap je van centrum Poperinge naar de buitenrand van Poperinge, met een mooie passage via de Vleterbeek, de Provenstraat en het wandelpad naar de Diepemeers."

Wandeltip Tom R.318,5 Kb(pdf)

Wandeltip van Johan D.

"Watou is een dorp aan 'De Schreve' en tijdens deze wandeling ga je vier maal de schreve over, zonder dat je het echt merkt. Telkens ben je op minder dan 1 km van grondgebied Watou verwijderd."

Wandeltip Johan D.263 Kb(pdf)

Wandeltip 2 van Tom R.

"Wandel vanaf het stadspark naar de Vleterbeek tot aan 'der Flugplatz Peselhoek', waar de observatietoren nog staat. Via de Pezelstraat en de brandweerkazerne van onze helden keer je terug naar het stadspark."

Wandeltip 2 Tom R.261,7 Kb(pdf)

Wandeltip van Harmonie De Volksvreugd

"Harmonie De Volksvreugd wil je opnieuw laten genieten van sfeervolle muziek, gebracht door onze amateurmuzikanten. Onderweg vind je QR-codes die je via gsm of tablet een uniek filmpje laten zien en horen. Neem een selfie onderweg en maak kans op 2 tickets voor ons winterconcert in 2021."

Wandeltip Harmonie De Volksvreugd2 Mb(pdf)

Wandeltip van Joris V.

"Een intensieve wandeling van Lyssenthoek tot de Chinese Herdenkingssite Busseboom, doorheen de Poperingse velden. De tocht voert je mee naar plaatsen die herinneren aan de Eerste Wereldoorlog. Een tocht die zowel inzicht als natuurlijk rust biedt."

Wandeltip van Joris V.459,7 Kb(pdf)

Wandeltip van Els en Milan

"Wandelen in en rond dit prachtige bos is heel rustgevend. Mooie combinatie van verharde en onverharde wegen."

Wandeltip van Els en Milan.pdf421,4 Kb(pdf)

Wandeltip van Els P.

"De meeste stukken zijn zeer rustig qua verkeer en je vermijdt de drukker gekende wandelroutes. Maar de vergezichten zijn minstens even mooi. Zeker met valavond kan je hier wondermooie kleuren in de lucht aanschouwen.”

Wandeltip van Els P.pdf649,5 Kb(pdf)