Vierdaagse van de Ijzer

De vierdaagse van de Ijzer is een jaarlijks wandelevenement in de Westhoek. De wandelvierdaagse vindt dit jaar plaats van 23 tot en met 26 augustus. Op donderdag 25 augustus is er de jaarlijkse wandeldag in Poperinge. 

Inschrijven kan via www.vierdaagse.be

Naar jaarlijkse gewoonte zijn er ook logementskampen in Poperinge.  Je kan overnachten in een eigen tentje op een grasweide in de buurt of met je camper op de parking voor de Maeke-Blyde. Overnachten in de Zaal de Maeke Blyde is niet meer mogelijk, dit is reeds volzet. Je kan je wel nog op de reservelijst zetten. Indien er plaatsen vrijkomen, word je gecontacteerd door de organisatie. 

Het aantal plaatsen is beperkt, daarom geven we voorrang aan wie 4 of 5 nachten blijft slapen. Als er nog plaatsen over zijn, zetten we ook de inschrijvingen voor 1 nacht open.

De brandweer voorziet de hongerigen van maaltijden en proviand. 

Prijzen:

4 nachten (maandagnamiddag tot vrijdagavond (geen avondmaal meer inbegrepen):

  • volwassene: 110 euro
  • kind tot 12 jaar: 75 euro

5 nachten (maandagnamiddag tot en met het ontbijt op zaterdagvoormiddag)

  • volwassene: 135 euro
  • kind tot 12 jaar: 90 euro

Inschrijven is verplicht en kan via onderstaande links vanaf vrijdag 29 april. Let wel, dit is een inschrijvingsaanvraag, je krijgt achteraf een bevestiging en info voor de betaling.

Overnachten in de Zaal de Maeke Blyde is niet meer mogelijk, dit is reeds volzet. Je kan je wel nog op de reservelijst zetten. Indien er plaatsen vrijkomen, word je gecontacteerd door de organisatie.