OKRA Reningelst

OKRA is een open vereniging van, voor en door senioren. Je vindt tal van mogelijkheden om leeftijdsgenoten te ontmoeten. Hier voel je je thuis! Je kan in OKRA samen genieten van een veelvoud aan activiteiten (sport, reizen, cultuur, vorming, zingeving, crea, ontspanning, …). Je krijgt de kans om je talenten in te zetten binnen trefpunten, themagroepen of andere werkingen. We creëren ruimte om met elkaar nieuwe initiatieven te ondernemen. Zo leven we samen voluit! 

OKRA is een beweging die jouw stem laat horen en actie onderneemt voor een duurzame, zorgzame, solidaire, inclusieve en waardevolle samenleving, met een plaats voor senioren. OKRA is geïnspireerd door het christelijke zingevingsverhaal. We hebben aandacht voor levensbeschouwelijke vragen in dialoog met alle andere grote zingevingsverhalen. Voor ons telt iedereen. We kijken in kansen en zien jouw talent als een geschenk. Dit doen we samen én in dialoog met elkaar.

Okra Reningelst is een actieve seniorenvereniging. We organiseren kaartnamiddagen, we spelen petanque, ook bowling staat op het programma. Fietsen doen we bij fietsweer, op woensdag.

Iedere week op dinsdag staan onze senioren op een lijn te dansen.

Ieder jaargetijde kent zijn ledenfeest.

En vier keer per jaar gaan we op stap met de bus.

Wil je ons programma tot in detail kennen, stuur een mailt je naar onze voorzitter Rosa.

Voorzitter

Rosa Leeuwerck

057 33 54 17

Dikkebusseweg 1
8970 Reningelst

okra.reningelst@telenet.be

Secretaris

Rosanne Blomme

Barbaristenstraat 3

8970 Poperinge

Contact

Dikkebusseweg 1 3 , 8970 Reningelst
Tel.
057 33 54 17
okra.reningelst@telenet.be