Body Fit Pro Danza

Body Fit is een familiaal bewegings- en gezondheidscentrum waar je terecht kan voor fitness onder begeleiding en groepslessen vol fun, kinesitherapie en danslessen.

Onze missie is mensen te inspireren en te motiveren om op een verantwoorde en ontspannen manier te bewegen. Om dit mogelijk te maken bieden we je de infrastructuur, de know how en de mensen aan.


 • DANS
  De dansafdeling van Body Fit is zoveel meer dan dans! Het is een plaats waar je kan proeven van uiteenlopende dansstijlen. Zowel beginnerde als gevorderde dansers vinden hier een ruim aanbod in discipline en niveau. De danslessen worden gegeven door gediplomeerde docenten.
  Lees meer

 • GROEPSLESSEN
  Samen sporten motiveert! Bij Body Fit kan je terecht voor verschillende groepslessen. Gaande van cycling over yoga tot zumba. Voeg daarbij het enthousiamse en professionaliteit van de Body Fit instructeur en bewegen wordt echt fun.
  Lees meer

 • FITNESS

  Met een goede begeleiding helpen onze trainers je op weg naar het bereiken van jouw doel: afslanken, conditie, fitter worden of rug versterken.

   
  Onze eigentijdse fitnessruimte heeft verschillende zones: cardiozone, stretching & abs,  strenght zone, freeweights en functional zone.

  Onze trainers worden bijgestaan door het  begeleidingssyteem van Technogym. Hierdoor wordt je training geprogrammeerd op een persoonlijke TGS-sleutel, die de fitnesstoestellen opstart en bediend. Je trainingsresultaten worden opgeslaan. De sleutel registreert je calorievebruik en training. Zo beschikt je trainer over een overzicht. En stimuleert je op weg naar je doel. 
  Lees meer

Contact

Nieuwstraat 11-17 , 8970 Poperinge
Tel.
057 33 57 43
info@bodyfit.be
Website
www.bodyfit.be

Contactpersoon

Ilse Devos

Nieuwstraat 10 , 8970 Poperinge
Tel.
057335743
ilse@bodyfit.be