Bevraging inwoners Poperinge

Beste inwoner,

We hebben het beste voor met Poperinge en doen er alles aan om onze stad permanent te verbeteren. Daarom organiseren we een korte bevraging om te ontdekken hoe jij Poperinge op verschillende aspecten ervaart.

De bevraging duurt ongeveer 6 minuten en verloopt 100% anoniem. Je eerlijkheid en medewerking worden bijzonder gewaardeerd.

Met de ontvangen gegevens gaat een externe partner aan de slag om jouw Poperinge strategisch te versterken.

Mocht je vragen hebben over de vragenlijst, dan kan je contact opnemen met onze externe partner Moniquet & Company via info@moniquetandcompany.com


Open de vragenlijst

Vanaf 1 juli 20% extra koopkracht op je Pop.kado.

Vanaf 1 juli geeft de stad per verkochte Pop.kado 20% extra waarde. Koop je een Pop.kado van 100 euro dan wordt die 120 euro waard. Deze regel is geldig van 1 juli 2020 tot en met 31 december. 2020.

Er zijn wel enkele voorwaarden:

- Eén natuurlijk persoon kan nooit meer dan 100 euro aan Pop.kado's kopen per aankoopbeurt.
- De minimumleeftijd om een Pop.kado met 20% extra waarde te kopen is 18 jaar.
- In totaal kan per persoon nooit meer dan voor 500 euro aan Pop.kado's worden gekocht met extra koopwaarde. Meer kopen mag altijd!
- Bij iedere aankoop wordt de identiteitskaart gevraagd en ingelezen. Bij weigering wordt geen toeslag van 20% toegekend.
- Bedrijven die Pop.kado's wensen aan te kopen, kunnen contact opnemen met de vzw Centrummanagement om een regeling uit te werken voor grotere aankopen.

De Pop.kado's zijn te koop in de dienst Toerisme, de bibliotheek en online via de webshop van Shop in Pops.

Gepubliceerd opdinsdag 23 juni 202014.33 u.