Bevraging inwoners Poperinge

Beste inwoner,

We hebben het beste voor met Poperinge en doen er alles aan om onze stad permanent te verbeteren. Daarom organiseren we een korte bevraging om te ontdekken hoe jij Poperinge op verschillende aspecten ervaart.

De bevraging duurt ongeveer 6 minuten en verloopt 100% anoniem. Je eerlijkheid en medewerking worden bijzonder gewaardeerd.

Met de ontvangen gegevens gaat een externe partner aan de slag om jouw Poperinge strategisch te versterken.

Mocht je vragen hebben over de vragenlijst, dan kan je contact opnemen met onze externe partner Moniquet & Company via info@moniquetandcompany.com


Open de vragenlijst

Unisono (Sabam en billijke vergoeding)

Unisono is het uniek platform dat Sabam, PlayRight en SIMIM samen oprichten. Daarmee regel je vanaf 1 januari 2020 via één licentie het gebruik van muziek, theaterwerken, audiovisuele werken,… snel en eenvoudig op één centrale plaats en met één betaling.

Sabam, PlayRight en SIMIM investeren samen in de oprichting van het uniek platform Unisono. Het doel van deze gezamenlijke investering: administratieve vereenvoudiging, meer transparantie en een efficiëntere dienstverlening.

Vanaf 1 januari 2020 biedt Unisono je één platform waar je snel en eenvoudig zowel Sabam als de Billijke vergoeding regelt via één licentieaanvraag. Door de betaling van één factuur vergoedt je alle betrokken auteurs, componisten, uitgevers, uitvoerende kunstenaars en producenten.

Verder biedt Unisono je een handige tarievensimulator, je kan de status van uw dossier(s) in real-time opvolgen en je hebt een zicht op hoe de vergoeding verdeeld wordt over de verschillende partijen.

Gedaan dus met verwarring! Via Unisono voldoe je met behulp van één licentie aan al je verplichtingen.

Meer info: www.unisono.be