Bevraging inwoners Poperinge

Beste inwoner,

We hebben het beste voor met Poperinge en doen er alles aan om onze stad permanent te verbeteren. Daarom organiseren we een korte bevraging om te ontdekken hoe jij Poperinge op verschillende aspecten ervaart.

De bevraging duurt ongeveer 6 minuten en verloopt 100% anoniem. Je eerlijkheid en medewerking worden bijzonder gewaardeerd.

Met de ontvangen gegevens gaat een externe partner aan de slag om jouw Poperinge strategisch te versterken.

Mocht je vragen hebben over de vragenlijst, dan kan je contact opnemen met onze externe partner Moniquet & Company via info@moniquetandcompany.com


Open de vragenlijst

Uitleendienst

Heb je materiaal nodig voor je fuif, wijkfeest, sportevenement,…? Dan ben je bij de uitleendienst aan het juiste adres. Je kan er terecht voor feestmateriaal (o.a. podiumelementen, tafels, stoelen, ...), audiovisueel materiaal (o.a. beamer), tentoonstellingsmateriaal, de bestelwagen en de EHBO-koffers.

Tip

Vraag het materiaal voor jouw evenement tijdig aan. De voorraad is beperkt: op is op. Je kan het materiaal tot ten laatste 14 dagen voor het geplande gebruik aanvragen.

Reglement

Het gemeentelijk reglement op het uitlenen van logistiek materiaal bevat alle richtlijnen rond reservaties, te ontlenen materialen, levering en transport, gebruik en beheer,...

  • 📅 Goedgekeurd door de gemeenteraad in zitting van 3 juli 2017.
  • 📅 Bekendmaking op 6 juli 2017.

Reglement uitleendienst165,4 Kb(pdf)