Ticketverkoop Watou 2023 start op 1 mei

De ticketverkoop voor Watou 2023 start op maandag 1 mei om 12 u. Het kunstenfestival pakt dit jaar uit met een vroegboekactie. Tot 30 juni koop je tickets aan 18 euro. Vroege kopers maken bovendien kans op een St.-Bernardus belevingspakket ter waarde van 40 euro. Wie een logiesarrangement boekt, ontvangt een welkomstpakket ter waarde van 80 euro.

Wie deze zomer het Kunstenfestival Watou wil bezoeken, kan vanaf maandag 1 mei om 12 u. tickets kopen via www.kunstenfestivalwatou.be. Ook de betaling kan digitaal. Op de dag van het bezoek meld je je aan bij een van de onthaalpunten. Die vind je bij de dienst Toerisme, Grote Markt 1 in Poperinge en het festivalhuis in Watou, Watouplein 12.
 
In mei en juni kost een ticket 18 euro. Jongeren tot 25 jaar betalen 7 euro, mensen met een beperking 15 euro en kinderen tot 12 jaar krijgen gratis toegang. Het ticket is meerdere dagen geldig. Het kunstenfestival kan je ook in groep bezoeken met een gids. Meer info over groepsbezoeken of de verschillende tarieven vind je op www.kunstenfestivalwatou.be

Boek je logiesarrangement

Het festivalticket is meerdere dagen geldig. Zo krijg je de kans om niet alleen van het festival te genieten, maar ook van de ruime omgeving, van Poperinge en de Westhoek. Boek een logiesarrangement in Poperinge en ontvang een welkomstpakket ter waarde van 80 euro.

Gepubliceerd opdinsdag 25 april 20239.44 u.