Bevraging inwoners Poperinge

Beste inwoner,

We hebben het beste voor met Poperinge en doen er alles aan om onze stad permanent te verbeteren. Daarom organiseren we een korte bevraging om te ontdekken hoe jij Poperinge op verschillende aspecten ervaart.

De bevraging duurt ongeveer 6 minuten en verloopt 100% anoniem. Je eerlijkheid en medewerking worden bijzonder gewaardeerd.

Met de ontvangen gegevens gaat een externe partner aan de slag om jouw Poperinge strategisch te versterken.

Mocht je vragen hebben over de vragenlijst, dan kan je contact opnemen met onze externe partner Moniquet & Company via info@moniquetandcompany.com


Open de vragenlijst

Terrasvergunning

Snel en volautomatisch met je eID of It's me

Heb je thuis een kaartlezer om je eID in te lezen? Of heb je een It's me-account? Vraag de toelating online aan. Ook als je geen eID-lezer of It's me account hebt, kan je de aanvraag online indienen.

Online aanvragen

Wil je aan je horecazaak een terras plaatsen en gebruik maken van het openbaar domein? Dan dien je in het bezit te zijn van een terrasvergunning. Deze vraag je online aan. Na de aanvraag ontvang je een bevestiging. Na goedkeuring ontvang je de vergunning via e-mail. 

Let op: indien je een zaak overneemt waar een terras stond, dien je de vergunning te vernieuwen en alsnog een aanvraag in te dienen.

Ligt je zaak op de Grote Markt? Hou dan rekening met het reglement rond de inrichting van winterterrassen op de Grote Markt. Hierin lees je welke voorschriften er gelden met betrekking tot het plaatsen en de inrichting van terrassen op de Grote Markt.

Meer info

Je kan gebruik maken van de handleiding onderaan deze pagina om stap voor stap je terrasvergunning aan te vragen.