Talbot House gratis voor Poperingenaars op Museumzondag

Vanaf nu opent Talbot House de eerste zondag van de maand gratis haar deuren voor alle Poperingse families op de zogenaamde Museumzondag.

Op vertoon van je digitale identiteitskaart, krijg je gratis toegang tot de site. Zo hopen ze nog verder de historische banden met onze stad aan te halen.

Pettifers gezocht

In Talbot staat vrijwilligerswerk al sinds jaar en dag centraal. Ze zijn dan ook op zoek naar wat nieuwe lokale vrijwilligers – Pettifers – om te helpen bij evenementen, een avondje op het Huis te letten of een handje mee te helpen bij projecten of klusjes. Geïnteresseerden mogen zich steeds melden via info@talbothouse.be en krijgen gratis lidmaatschap aangeboden.

Word Talbotousian

In 2020 kwamen er ruim 500 nieuwe Talbotousians bij, waaronder heel wat Poperingse leden. Als Talbotousian krijg je voor 25 euro het jaar rond gratis toegang tot het Huis, kan je een kopje thee drinken met de Britse huisbewaarders, piano spelen of een boek lezen in de prachtige tuin. Je krijgt ook uitnodigingen voor tal van (gratis) evenementen. Neem zeker regelmatig een kijkje op de website of facebookpagina. Hopelijk loop jij ook eens langs?

Gepubliceerd opdinsdag 5 januari 202114.27 u.