Stadskrant

Maandelijks valt bij alle Poperingenaars de stadskrant in de bus. In de zomermaanden juli en augustus verschijnt maar één editie. De stadskrant informeert over nieuws en activiteiten van het stadsbestuur. En zet regelmatig stadsgenoten voor het voetlicht.

Met uitneembare UiT-kalender

De activiteiten vind je terug in de UiT-kalender. Wil je dat jouw activiteit in die UiT-kalender terecht komt? Geef dan alle informatie over je activiteit in via de UiTdatabank.
De deadline om activiteiten in de UiT-kalender te publiceren is telkens de 10de van de maand, voor publicatie in de daarop volgende maand.

LET OP!
Ben je een Poperingse vereniging en organiseer je een activiteit buiten het grondgebied van Poperinge (bijv. een daguitstap naar Brugge)? Gebruik dan het label 'Uit met Poperinge' als je je activiteit in de UiTdatabank ingeeft. Enkel zo geraakt je activiteit dan in de kalender.

Woon je niet in Poperinge maar wil je graag maandelijks de Stadskrant thuis ontvangen? Neem dan een abonnement op de stadskrant: een jaarabonnement (11 nummers) kost 10 euro.  Belangstelling? Contacteer de dienst Informatie & ICT.

Contact

Informatie en ICT

Adres
Grote Markt 1 , 8970 Poperinge
Tel.
+32 57 346 689
info@poperinge.be

Openingsuren