Bevraging inwoners Poperinge

Beste inwoner,

We hebben het beste voor met Poperinge en doen er alles aan om onze stad permanent te verbeteren. Daarom organiseren we een korte bevraging om te ontdekken hoe jij Poperinge op verschillende aspecten ervaart.

De bevraging duurt ongeveer 6 minuten en verloopt 100% anoniem. Je eerlijkheid en medewerking worden bijzonder gewaardeerd.

Met de ontvangen gegevens gaat een externe partner aan de slag om jouw Poperinge strategisch te versterken.

Mocht je vragen hebben over de vragenlijst, dan kan je contact opnemen met onze externe partner Moniquet & Company via info@moniquetandcompany.com


Open de vragenlijst

Stadskrant

Maandelijks valt bij alle Poperingenaars de Stadskrant Poperinge in de bus. In de zomermaanden juli en augustus verschijnt maar één editie. De stadskrant informeert over nieuws en activiteiten van het stadsbestuur. En zet regelmatig stadsgenoten voor het voetlicht.

Met uitneembare UiT-kalender

De activiteiten vind je terug in de UiT-kalender. Wil je dat jouw activiteit in die UiT-kalender terecht komt? Geef dan alle informatie over je activiteit in via de UiTdatabank.
De deadline om activiteiten in de UiT-kalender te publiceren is telkens de 10de van de maand, voor publicatie in de daarop volgende maand.

LET OP!
Ben je een Poperingse vereniging en organiseer je een activiteit buiten het grondgebied van Poperinge (bijv. een daguitstap naar Brugge)? Gebruik dan het label 'Uit met Poperinge' als je je activiteit in de UiTdatabank ingeeft. Enkel zo geraakt je activiteit dan in de kalender.

Woon je niet in Poperinge maar wil je graag maandelijks de Stadskrant thuis ontvangen? Neem dan een abonnement op de Stadskrant: een jaarabonnement (11 nummers) kost 10 euro.  Belangstelling? Contacteer de dienst Informatie & ICT.

Contact

Informatie en ICT

Adres
Grote Markt 1 , 8970 Poperinge
Tel.
+32 57 346 689
info@poperinge.be

Openingsuren

Vandaag
open van 9 tot 12u. 14 tot 16u.
Morgen
GeslotenFeest van de Vlaamse gemeenschap
Nu gesloten