Snel Oproepbare Reservelijst

De vaccinatiecentra in Poperinge en Ieper werken in eerste instantie met de Qvax reservelijst voor last minute vaccinaties.  Daarnaast wordt nu wekelijks een extra 'Snel Oproepbare Reservelijst' aangelegd, voor vaccins die onmiddellijk geprikt moeten worden aan het einde van een prikdag.

Soms komen mensen niet opdagen of zijn er op het laatste moment annuleringen. Dan zijn er vaccins over die snel gebruikt moeten worden. Kan jij binnen het uur in het vaccinatiecentrum zijn? Duid per week aan op welke momenten jij je kan vrijmaken.

Iedereen kan zich inschrijven op de reservelijst, naargelang de beschikbaarheid van vaccins word je van oud naar jong opgeroepen. Elke week wordt een nieuwe reservelijst opgesteld. 

Sinds 14 juni 2021 werkt deze reservelijst iets anders:
  • Kreeg je reeds je eerste prik? Je kan je nu ook op deze reservelijst zetten om sneller je 2de prik te krijgen.
  • Kreeg je al een uitnodiging voor je eerste prik? Je kan toch op deze reservelijst zetten om sneller je eerste prik te krijgen.
  • Ben je jonger dan 41 jaar en wil je liever het Janssen-​vaccin van Johnson & Johnson? Dan kan je je ook inschrijven op deze reservelijst. Aan mensen jonger dan 41 jaar wordt standaard geen zo'n vaccin gegeven, alleen Pfizer of Moderna.

Voeg je naam hier toe.