Rommelmarkt Poperinge

Op woensdag 1 mei rommelt het op de markt van Poperinge. In de straten rond de Grote Markt, Paardenmarkt, Burgemeester Bertenplein en Burgemeester Desaegherplein worden honderden kraampjes gezet. Het is een drukte van jewelste van snuisteraars die de beste koopjes willen doen. De rommelmarkt start rond 7 u. Een standplaats is ongeveer 6*3 meter of 9*2 meter en de auto mag bij de stand blijven staan. Een standplaats kost 10 euro in voorverkoop.

Wie op de rommelmarkt wil staan met een eetkraam, kan ook via deze weg een aanvraag doen. Een standplaats kost 25 euro. De betaling gebeurt na bevestiging van de inschrijving.  

Onderaan deze pagina staan de linken om in te schrijven.

Rijker dan je denkt

In het Hopmuseum is er opnieuw 'rijker dan je denkt'. Een professionele antiekkenner neemt jouw voorwerpen onder de loep en probeert, in de mate van het mogelijke, een objectieve en benaderende waarde aan het voorwerp te geven. Heb jij thuis nog erfstukken, vazen, schilderijen, ... liggen en wil je de waarde ervan weten? Dan kan je je inschrijven vanaf 1 februari, 3 euro per voorwerp, maximaal 3 voorwerpen per persoon.  Bij inschrijving kies je een tijdslot tussen 10 en 12 u. en 13 en 16 u. Na de inschrijving vragen we nog foto's en een beschrijving van het voorwerp. Op die manier kan de schatter vooraf het nodige opzoekwerk doen.  

Kinderrommelmarkt

Er is opnieuw een kinderrommelmarkt voor kinderen jonger dan 14 jaar. Op deze plaats mogen enkel baby- of kinderspullen aangeboden worden. De kinderrommelmarkt start om 9 u. op het B. Desaegherplein. De kinderrommelmarkt gaat door vanaf minstens 20 standhouders. De kinderrommelmarkt is gratis, maar inschrijven vooraf is wel nodig. 

Inschrijven voor de rommelmarkt 

Inschrijven voor rijker dan je denkt

Inschrijving kinderrommelmarkt 1 mei '24

Inschrijven voor een eetstand

Reglement 't Rommelt op de Markt' op 1 mei 2024