Rommelmarkt Poperinge

Op 1 mei rommelt het op de markt van Poperinge. In de straten rond de Grote Markt, Paardenmarkt, Burgemeester Bertenplein en Burgemeester Desaegherplein worden honderden kraampjes gezet. Het is een drukte van jewelste van snuisteraars die de beste koopjes willen doen. De rommelmarkt start rond 7 u. 

Op de Vroonhofsite wordt traditioneel ook een kinderrommelmarkt georganiseerd voor kinderen jonger dan 14 jaar. Op deze plaats mogen enkel baby- of kinderspullen te koop aangeboden worden.  De kinderrommelmarkt start om 9 u. 

25ste editie

Naar aanleiding van de 25ste editie van de rommelmarkt, komt er eveneens een professionele schatter jouw spullen onder de loep nemen. Hij probeert er een objectieve waarde aan toe te kennen. De inschrijvingen hiervoor zijn echter al volzet, maar wie interesse heeft, mag zeker eens binnenlopen in het Hopmuseum om hem aan het werk te zien. 

Vooraf inschrijven voor de rommelmarkt is niet meer mogelijk. De voorinschrijvingen zijn afgelopen. Inschrijven kan enkel nog de dag zelf op het secretariaat van de rommelmarkt in de Sporthal (Ouderdomseweg 3). De standplaatsen kosten 15 euro en moeten ter plaatse contant betaald worden. 

Reglement 't Rommelt op de Markt (goedgekeurd door de gemeenteraad op 28/02/2022 - bekendmaking: 01/03/2022)