Resto Proventier

Coronavirus: Opgelet! Het restaurant is gesloten tot en met dinsdag 30 juni.

Volgende alternatieven zijn wel mogelijk:

  • Maaltijd aan huis: meer info bij Dienst Seniorenzorg (057 34 65 00)
  • Afhaalmaaltijd: maaltijd af te halen aan Huize Proventier. Meer info bij LDC De Bres (057 34 66 24)

Beide alternatieven bestaan uit soep, hoofdgerecht en dessert. Indien gewenst houden we rekening met je dieet of allergie. Ook voor het reserveren van deze maaltijden geldt de standaardprocedure.

In het sociaal restaurant, ingebed in het Woonzorgcentrum Huize Proventier, kan je terecht voor een vers bereide maaltijd en ontmoet je tegelijkertijd andere mensen uit de buurt. Iedereen is er op weekdagen tussen 11.30 en 13.30 u. welkom, ongeacht leeftijd, afkomst of inkomen. De bediening wordt verzorgd door vrijwilligers die altijd paraat staan om een babbeltje te slaan.

De huisbereide dagschotel bestaat telkens uit een tas soep, hoofdgerecht, dessert en een drankje (keuze uit water en tafelbier). Om de twee weken is er op vrijdag een keuzemenu waarbij kan gekozen worden tussen een vis- of een vleesgerecht.

Procedure

Reserveren moet ten laatste de werkdag voordien voor 12 u. Dit kan in De Bres of aan het onthaal van de dienst Seniorenzorg.

Meld ons zeker vooraf of je een allergie hebt.

Vergeet zeker je identiteitskaart niet wanneer je een eerste keer komt reserveren.

Bedrag

  • 9 euro: van 12 tot en met 60 jaar
  • 7 euro: voor 60-plussers, personeelsleden en kinderen jonger dan 12 jaar
  • 5 euro: voor mensen met sociaal tarief (aan te vragen via Dienst Seniorenzorg) en vrijwilligers van De Bres en Huize Proventier