Bevraging inwoners Poperinge

Beste inwoner,

We hebben het beste voor met Poperinge en doen er alles aan om onze stad permanent te verbeteren. Daarom organiseren we een korte bevraging om te ontdekken hoe jij Poperinge op verschillende aspecten ervaart.

De bevraging duurt ongeveer 6 minuten en verloopt 100% anoniem. Je eerlijkheid en medewerking worden bijzonder gewaardeerd.

Met de ontvangen gegevens gaat een externe partner aan de slag om jouw Poperinge strategisch te versterken.

Mocht je vragen hebben over de vragenlijst, dan kan je contact opnemen met onze externe partner Moniquet & Company via info@moniquetandcompany.com


Open de vragenlijst

Reglement klusjesdienst en verhuis- en vervoersdienst buurtdienst Bellewijk

Via de lokale diensteneconomie wil de stad een dienstenaanbod uitbouwen dat aansluit bij maatschappelijke noden en tegelijk kansen creëert voor doelgroepwerknemers.

De buurtdienst staat in voor de uitvoering van klusjes die deel uitmaken van het alledaagse onderhoud van en rond de woning én voor verhuisopdrachten en vervoer van materialen. Zowel inwoners van de Bellewijk als inwoners van Poperinge met een zorgbehoefte en/of een bijzondere kwetsbaarheid (mits doorverwijzing) komen in aanmerking voor de dienstverlening van de buurtdienst.

Dit reglement specifieert de voorwaarden over de aanvragen voor de klusjesdienst en de verhuis- en vervoersdienst.

  • 📅 Goedgekeurd door de gemeenteraad in zitting van 26 maart 2018.
  • 📅 Bekendmaking op 27 maart 2018.

Klusjesdienst en verhuis- en vervoersdienst274,5 Kb(pdf)