Toegang

Coronamaatregel: mondmasker verplicht

Inwoners en Belgische tweede verblijvers krijgen toegang tot het park via hun elektronische identiteitskaart (e-id). Een aparte toegangskaart is niet meer nodig.

Bedrijven, verenigingen,… en niet-Belgische tweede verblijvers dienen een speciale chipkaart aan te vragen bij de IVVO Klantendienst. Dit kan via de website www.ivvo.be en kies bovenaan voor de knop Klantendienst. Een chipkaart kost voor niet-Belgische tweede verblijvers 8 euro, btw inclusief. Bedrijven betalen 8 euro, exclusief 21% btw of 16 euro (exclusief 21% btw) voor een  gepersonaliseerde chipkaart met bedrijfslogo op de keerzijde.  De huidige eigenaars van een bedrijvenkaart en niet-Belgische tweede verblijvers ontvangen van de IVVO nog een schrijven met meer info over de aanvraag van een nieuwe chipkaart.

 

Opgelet: woon je buiten Poperinge, en wil je tijdelijk toegang tot het recyclagepark omdat je:

- hier een woning gekocht hebt en je alvast werken wil uitvoeren,

- het huis van een familielid moet leegmaken na een overlijden of na verhuis naar het WZC,

hou er dan rekening mee dat je niet automatisch via je eigen e-ID of via het e-ID van je familielid toegang tot het recyclagepark hebt. Dit kan wel tijdelijk voor jou geregeld worden. Neem hiervoor vooraf contact op met de klantendienst IVVO. In geval van een familielid in het WZC kan het oude adres tijdelijk terug actief gezet worden, waardoor ook de tegemoetkoming beschikbaar wordt.