Bevraging inwoners Poperinge

Beste inwoner,

We hebben het beste voor met Poperinge en doen er alles aan om onze stad permanent te verbeteren. Daarom organiseren we een korte bevraging om te ontdekken hoe jij Poperinge op verschillende aspecten ervaart.

De bevraging duurt ongeveer 6 minuten en verloopt 100% anoniem. Je eerlijkheid en medewerking worden bijzonder gewaardeerd.

Met de ontvangen gegevens gaat een externe partner aan de slag om jouw Poperinge strategisch te versterken.

Mocht je vragen hebben over de vragenlijst, dan kan je contact opnemen met onze externe partner Moniquet & Company via info@moniquetandcompany.com


Open de vragenlijst

Recyclagepark - toegang

Het stedelijke recyclagepark is toegankelijk voor de particuliere bewoners van Poperinge, tweede verblijvers en Poperingse bedrijven, verenigingen, scholen, … 

Inwoners en Belgische tweede verblijvers krijgen toegang tot het park via hun elektronische identiteitskaart (e-id). Een aparte toegangskaart is niet meer nodig.

Bedrijven, verenigingen,… en niet-Belgische tweede verblijvers dienen een speciale chipkaart aan te vragen bij de IVVO Klantendienst. Dit kan via de website www.ivvo.be en kies bovenaan voor de knop Klantendienst. Een chipkaart kost voor niet-Belgische tweede verblijvers 8 euro, btw inclusief. Bedrijven betalen 8 euro, exclusief 21% btw of 16 euro (exclusief 21% btw) voor een  gepersonaliseerde chipkaart met bedrijfslogo op de keerzijde.  De huidige eigenaars van een bedrijvenkaart en niet-Belgische tweede verblijvers ontvangen van de IVVO nog een schrijven met meer info over de aanvraag van een nieuwe chipkaart.