Bevraging inwoners Poperinge

Beste inwoner,

We hebben het beste voor met Poperinge en doen er alles aan om onze stad permanent te verbeteren. Daarom organiseren we een korte bevraging om te ontdekken hoe jij Poperinge op verschillende aspecten ervaart.

De bevraging duurt ongeveer 6 minuten en verloopt 100% anoniem. Je eerlijkheid en medewerking worden bijzonder gewaardeerd.

Met de ontvangen gegevens gaat een externe partner aan de slag om jouw Poperinge strategisch te versterken.

Mocht je vragen hebben over de vragenlijst, dan kan je contact opnemen met onze externe partner Moniquet & Company via info@moniquetandcompany.com


Open de vragenlijst

Pop.pas en Pop.kado

Poperinge heeft sinds een aantal jaar een eigen spaar- en cadeaukaart: de Pop.pas en de Pop.kado.

De Pop.pas is een schitterende spaarkaart waarmee je bij heel wat lokale handelaars Pop.punten en Pop.kansen spaart. Dankzij de gespaarde Pop.kansen maak je wekelijks kans op een Pop.kado ter waarde van € 250. Met de gespaarde Pop.punten geniet je van heel wat voordelen bij de deelnemende handelaars!

Op zoek naar een origineel geschenk? Geef eens een Pop.kado. Je kiest zelf voor welk bedrag je de Pop.kado wil opladen en de ontvanger kan zelf kiezen over hoeveel aankopen hij het saldo van zijn Pop.kado wil spreiden. De Pop.kado is te koop bij de dienst toerisme, bij de bibliotheek of online via onderstaande website.

Surf snel naar de website van Shop In Pops

Poperinge neemt een aantal belangrijke beslissingen na de aankondiging van de exitstrategie uit de coronacrisis. 

De stad plant bijkomende lokale maatregelen die een impact hebben op de lokale economie, de consument en verenigingen. Hiervoor worden vooral bestaande en gekende systemen verder uitgebouwd.

Eén van die maatregelen is de gratis deelname aan de Pop.pas en Pop.kado in 2020 en 2021 voor de huidige deelnemers, maar ook voor de andere ondernemers (handelaars en horeca) die in het systeem willen stappen. De voordelen van dit systeem in tijden van crisis zijn heel duidelijk: het platform is reeds ingeburgerd bij de consument en nieuwe ondernemers kunnen vlot aansluiten.

Je kunt volledig gratis in- en uitstappen. Geen verplichtingen, je krijgt gratis de kans om alle opportuniteiten van het systeem te ontdekken.

Wat na 2021?

De maandelijkse kostprijs voor de Pop.pas en de Pop.kad (excl.btw) bedraagt 22 euro. In deze maandelijkse kostprijs zit vervat:

  • 17 € voor de software;
  • 10 € voor de tablet (incl. een basisstandhouder);
  • 5 € tegemoetkoming door de vzw Centrummanagement.

Er wordt per kwartaal betaald. Hiervoor zal er telkens aan het begin van het kwartaal een digitale factuur bezorgd worden aan de ondernemer.

Ondernemer?

Wil je als ondernemer graag deelnemen aan de Pop.pas en Pop.kado? Dan kan dit door de overeenkomst onder digitaal loket in te vullen.