Bevraging inwoners Poperinge

Beste inwoner,

We hebben het beste voor met Poperinge en doen er alles aan om onze stad permanent te verbeteren. Daarom organiseren we een korte bevraging om te ontdekken hoe jij Poperinge op verschillende aspecten ervaart.

De bevraging duurt ongeveer 6 minuten en verloopt 100% anoniem. Je eerlijkheid en medewerking worden bijzonder gewaardeerd.

Met de ontvangen gegevens gaat een externe partner aan de slag om jouw Poperinge strategisch te versterken.

Mocht je vragen hebben over de vragenlijst, dan kan je contact opnemen met onze externe partner Moniquet & Company via info@moniquetandcompany.com


Open de vragenlijst

Parkeerkaart voor inwoners

  • Inwoners van de blauwe zones van de stadskern kunnen een gemeentelijke parkeerkaart aanvragen waarmee men onbeperkt in de blauwe zone in de eigen straat kan parkeren.
  • Inwoners van de betalende zones van de stadskern kunnen een gemeentelijke parkeerkaart aanvragen waarmee men onbeperkt in de betalende zones kan parkeren, met uitzondering van de handelszone, - dit is de betalende zone in de Gasthuisstraat, de Ieperstraat, de Veurnestraat, de Vlamingstraat, en op het Vroonhof en de Grote Markt.

Voorwaarden

  • Je bent inwoner van Poperinge, gedomicilieerd in een blauwe of betalende zone.
  • Je bent eigenaar van een voertuig of hoofdgebruiker van een voertuig door middel van een huurcontract, een leasingcontract of een attest van de werkgever.

Procedure

Vraag je parkeerkaart voor inwoners aan via het digitaal loket.

Bedrag

  • Eerste parkeerkaart per adres: gratis.
  • Tweede parkeerkaart per adres: 125 euro.