Omgekeerde Stadskrant in zomer

Door de uitbraak van het coronavirus en de daaruit volgende maatregelen rond de organisatie van activiteiten verscheen van april tot en met juni geen UiT-kalender in de Stadskrant. Daar komt deze zomer verandering in: het stadsbestuur besliste zelfs om een 'omgekeerde' Stadskrant uit te brengen. Dat betekent dat je 28 pagina's zomeraanbod zult vinden in UiT in Poperinge, en dat de informatieve pagina's van de Stadskrant zelf deze keer uitzonderlijk als middenkatern geniet zitten.

Het stadsbestuur riep eerder alle organisatoren op om hun ideeën voor een coronaproof zomeractiviteit kenbaar te maken. De activiteiten die vóór 12 juni gekend waren bij het stadsbestuur en die voldeden aan de toen geldende coronamaatregelen werden opgenomen en vormen de basis voor de gedrukte UiT in Poperinge. Wie zijn activiteit later ingaf in de UiT-databank, komt op de website.

Raadpleeg de website

Intussen versoepelde de Nationale Veiligheidsraad de maatregelen voor de organisatie van bepaalde evenementen. De kans bestaat dus dat er nog activiteiten in Poperinge georganiseerd worden die niet de gedrukte UiT in Poperinge haalden. Kijk zeker regelmatig op de website om een recent overzicht te ontdekken van wat er allemaal te doen en te beleven valt deze zomer in Poperinge.

Gepubliceerd opdonderdag 2 juli 202015.28 u.