Bevraging inwoners Poperinge

Beste inwoner,

We hebben het beste voor met Poperinge en doen er alles aan om onze stad permanent te verbeteren. Daarom organiseren we een korte bevraging om te ontdekken hoe jij Poperinge op verschillende aspecten ervaart.

De bevraging duurt ongeveer 6 minuten en verloopt 100% anoniem. Je eerlijkheid en medewerking worden bijzonder gewaardeerd.

Met de ontvangen gegevens gaat een externe partner aan de slag om jouw Poperinge strategisch te versterken.

Mocht je vragen hebben over de vragenlijst, dan kan je contact opnemen met onze externe partner Moniquet & Company via info@moniquetandcompany.com


Open de vragenlijst

Curatorenteam Kunstenfestival voorgesteld

Stad Poperinge stelt met trots het nieuwe curatorenteam voor van de 40ste editie van het Kunstenfestival Watou in de zomer van 2020.
Stad Poperinge stelt met trots het nieuwe curatorenteam voor van de 40ste editie van het Kunstenfestival Watou in de zomer van 2020. Chantal Pattyn, Benedicte Goesaert en Peter Verhelst nemen in 2020 samen de artistieke leiding van het festival op zich.

Chantal Pattyn is netmanager van Klara en presentator van het kunstprogramma ‘Pompidou’.

Benedicte Goesaert was 8 jaar actief bij Zeno X Gallery in Antwerpen en opereert sinds kort als zelfstandig curator.

Peter Verhelst is een gelauwerd auteur van o.a. poëzie, romans en theaterteksten. Hij staat bekend om zijn liefde voor de beeldende kunst, die in zijn oeuvre vaak opduikt. Hij werkte ook geregeld samen met kunstenaars.

Gepubliceerd opzaterdag 1 februari 202014.32 u.