Nieuws van de Kunstacademie

Dans op vrijdag in de Kunstacademie

Kinderen van 6 tot 12 jaar kunnen nu ook dansles volgen aan de Kunstacademie. De lessen hebben plaats op vrijdag na schooltijd in de gevechtssportzaal aan de Ouderdomseweg. Kinderen van 6 en 7 komen 1 uurtje en kunnen kiezen tussen 15.30 u. tot 16.30 u. of van 16.30 u. tot 17.30 u. Kinderen van 8 tot 12 komen twee uur van 17.30 u. tot 19.30 u..

Voor de jongsten gaat het om dansinitiatie waarbij de nadruk lig op het inleven en beleven van dans. Spelenderwijs werken we aan lenigheid en een mooie basishouding om te dansen. Vanaf 8 jaar komt ook de technische kant van het dansen aan bod. Voorkennis is niet nodig, ook voor kinderen uit het vijfde of zesde leerjaar!

  • € 70 vol tarief
  • € 46 voor inschrijving broertje of zusje
  • € 9 voor houders van een UiTPAS met kansentarief (via Sociaal Huis).

Begin je er eindelijk eens aan?

Heeft de lockdown je geleerd dat het fantastisch moet zijn als je een hobby hebt waarbij je zelf schoonheid kan maken (terwijl de wereld er wat lelijker bij lag...)? Heb je na het leven in afzondering en kleine bubbels nood aan een vrijetijdsbesteding die mensen samen brengt rond toneel, rond muziek, rond beeldende kunst of dans? Wil je je eigen verhaal vertellen in een animatiefilm, een podcast, een kleinkunstlied of een stuk keramiek? Het kan allemaal aan de kunstacademie. Als je dit plaatje lang genoeg bekijkt, vind je ongetwijfeld iets naar jouw keuze!

Gepubliceerd opdonderdag 2 juli 202015.37 u.