Bevraging inwoners Poperinge

Beste inwoner,

We hebben het beste voor met Poperinge en doen er alles aan om onze stad permanent te verbeteren. Daarom organiseren we een korte bevraging om te ontdekken hoe jij Poperinge op verschillende aspecten ervaart.

De bevraging duurt ongeveer 6 minuten en verloopt 100% anoniem. Je eerlijkheid en medewerking worden bijzonder gewaardeerd.

Met de ontvangen gegevens gaat een externe partner aan de slag om jouw Poperinge strategisch te versterken.

Mocht je vragen hebben over de vragenlijst, dan kan je contact opnemen met onze externe partner Moniquet & Company via info@moniquetandcompany.com


Open de vragenlijst

Nieuwe concertreeks 'Luisteren toegestaan'

Stad Poperinge pakt deze zomer uit met een nieuwe concertreeks ‘Luisteren toegestaan’.

Handjes geven mag niet, sociale bubbels vermengen of samen dansen ook niet, maar luisteren is toegestaan. In juli en augustus kan het publiek in een coronaveilige omgeving genieten van acht concerten op acht donderdagen op vier verschillende locaties.

De traditionele Parkconcerten in het Burggraaf Frimoutpark worden met een jaartje uitgesteld. Poperinge ging op zoek naar en vond een alternatief in een nieuwe concertreeks ‘Luisteren toegestaan’. Wie een concert wil bijwonen, moet zich verplicht vooraf inschrijven met zijn of haar sociale bubbel. De plaatsen zijn beperkt tot maximum 100 personen per avond. De prijs geeft je toegang tot het concert, maar omvat ook telkens drank en eten. Elke sociale bubbel krijgt een tafeltje toegewezen om er samen een gezellige, coronaveilige muzikale avond van te maken.

De eerste drie ‘Luisteren toegestaan’-concerten zijn nu gekend. De reeks start met twee concerten in de tuin van het Talbot House. Op 9 juli om 20.30 u. is het genieten van ‘Vos en Wezel’, op 16 juli om 20.30 u. van ‘Vue Sur Mer’. Elk concert kost 20 euro, inclusief streekbier en keuze uit hapjes van foodtrucks. Achteraf voorziet het Talbot House een bar, enkel met bediening aan tafel. Op 23 juli om 20.30 u. staat ‘Panienki’ in het Burggraaf Frimoutpark. De prijs voor dit concert is 15 euro, inclusief twee drankjes en een mandje vol streeklekkers.

Tickets zijn nu te koop, enkel via de online webshop van Stad Poperinge. In de loop van juli en augustus worden de namen voor de vijf volgende concerten bekendgemaakt. De data zijn wel al gekend: 23 en 30 juli en 6, 13, 20 en 27 augustus.

Gepubliceerd opdonderdag 18 juni 202013.38 u.