Bevraging inwoners Poperinge

Beste inwoner,

We hebben het beste voor met Poperinge en doen er alles aan om onze stad permanent te verbeteren. Daarom organiseren we een korte bevraging om te ontdekken hoe jij Poperinge op verschillende aspecten ervaart.

De bevraging duurt ongeveer 6 minuten en verloopt 100% anoniem. Je eerlijkheid en medewerking worden bijzonder gewaardeerd.

Met de ontvangen gegevens gaat een externe partner aan de slag om jouw Poperinge strategisch te versterken.

Mocht je vragen hebben over de vragenlijst, dan kan je contact opnemen met onze externe partner Moniquet & Company via info@moniquetandcompany.com


Open de vragenlijst

Stadsarchief

De leeszaal van het archief kan individueel bezocht worden op maandag, woensdag en vrijdag in de voormiddag, en dit enkel op afspraak.

Een bezoek duurt maximaal 1 u 45. Op die manier kunnen verschillende mensen onze leeszaal bezoeken en hebben we voldoende tijd om tussen de bezoeken alles opnieuw te ontsmetten en klaar te maken voor het volgende bezoek.

ℹī¸ Veel informatie vind je al online en maken een bezoek aan de leeszaal misschien wel overbodig

✖ Zonder afspraak kan je de leeszaal, ook voor een korte vraag of opzoeking, helaas niet bezoeken.

👉 Neem telefonisch of via mail contact op met ons om je afspraak te maken.  We kijken dan samen om een uur van aankomst vast te leggen.

👉 Zorg ervoor dat je niet te vroeg of te laat aankomt. Kan je onverwachts toch niet komen of merk je dat je er niet op tijd geraakt, contacteer ons dan zo snel mogelijk.

👉 Reserveer op voorhand ook de archiefstukken die je wil raadplegen. Bijkomende stukken opvragen is tijdelijk niet mogelijk. De parochieregisters en registers van de burgerlijke stand hoef je niet te reserveren.

⚠ī¸ Onze toiletten zijn tijdelijk niet toegankelijk

👉 Bereid je bezoek goed voor!

  • ✔ī¸ Onze inventarissen vind je online via probat.west-vlaanderen.be
  • ✔ī¸ Bekijk onze klappers online via arch-poperinge.be
  • ✔ī¸ Breng een eigen laptop en/of schrijfgerief mee. Onze leeszaalcomputers zijn tijdelijk niet beschikbaar. Er is uiteraard wel gratis WiFi