Lokaal Dienstencentrum De Bres zoekt...

Zonder de vrijwilligers zouden we onmogelijk een breed diensten- en activiteitenaanbod kunnen realiseren. Ze voeren verschillende taken uit:

  • helpen in de bistro of het restaurant
  • administratieve taken uitvoeren
  • digitale hulp bieden
  • activiteiten of cursussen begeleiden
  • en nog veel meer...

Als vrijwilliger kan je meedenken over de dagelijkse werking van het dienstencentrum tijdens de adviesmomenten.

In de strijd tegen eenzaamheid dragen vrijwilligers ook graag hun steentje bij: 80-plussers kunnen geregeld opgebeld worden door de Telefoonster. Ook in de buurtsalons in de deelgemeenten zijn er ge├źngageerde vrijwilligers nodig.

Wie zoeken we?

Heb je wat vrije tijd die je op een zinvolle manier wil invullen? Ben je op zoek naar meer zingeving in je leven? Ben je geboeid door verhalen van mensen, ook op momenten waarop ze het moeilijk hebben? Heb je een luisterend oor of een helpende hand? Dan is vrijwilligerswerk in ons dienstencentrum iets voor jou!

Hoe word ik vrijwilliger?

Heb je interesse om deel uit te maken van onze vrijwilligersploeg? Neem telefonisch contact op met De Bres of meld je aan het onthaal. We maken een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Naargelang je eigen interesses wordt overlegd op welke manier jij je het best kan inzetten en hoe vaak jij je wenst te engageren.