Lokaal Dienstencentrum De Bres

In het kader van federale en Vlaamse coronamaatregelen is het Lokaal Dienstencentrum De Bres gesloten voor onbepaalde duur. Het onthaal is iedere werkdag open van 9 u. tot 12 u. en van 13.30 u. tot 16.30 u. Ook telefonisch blijven wij bereikbaar.

Het lokaal dienstencentrum De Bres wil een ‘open huis’ zijn. Een ontmoetingsplaats voor alle inwoners van Poperinge, ongeacht leeftijd, godsdienstige overtuiging of sociale en financiële mogelijkheden. In het bijzonder wordt aandacht geschonken aan ouderen, mantelzorgers en kwetsbare personen.

De Bres beoogt het welzijn, de levenskwaliteit en de zelfredzaamheid te bevorderen of te ondersteunen door het organiseren van activiteiten en door het aanbieden van diensten, waarbij steeds ‘ontmoeting met anderen’ cruciaal is.

De Bres organiseert informatieve, recreatieve en algemeen vormende activiteiten om de sociale samenhorigheid van de buurt te versterken. Dit gebeurt in samenspraak met de gebruikers, buurtbewoners, lokale verenigingen en organisaties. Dit gebeurt zowel in de lokalen van De Bres als op andere locaties of in de deelgemeenten.

Contact

Lokaal Dienstencentrum De Bres

Adres
Veurnestraat 15 , 8970 Poperinge
Tel.
+32 57 346 624
Fax
Coördinator Charlotte Devrekere: +32 57 34 66 25
info@dienstencentrumdebres.be

Openingsuren

Vandaag
op afspraak 9 tot 12u.
Morgen
op afspraak 9 tot 12u.
Nu gesloten