Bevraging inwoners Poperinge

Beste inwoner,

We hebben het beste voor met Poperinge en doen er alles aan om onze stad permanent te verbeteren. Daarom organiseren we een korte bevraging om te ontdekken hoe jij Poperinge op verschillende aspecten ervaart.

De bevraging duurt ongeveer 6 minuten en verloopt 100% anoniem. Je eerlijkheid en medewerking worden bijzonder gewaardeerd.

Met de ontvangen gegevens gaat een externe partner aan de slag om jouw Poperinge strategisch te versterken.

Mocht je vragen hebben over de vragenlijst, dan kan je contact opnemen met onze externe partner Moniquet & Company via info@moniquetandcompany.com


Open de vragenlijst

Lokaal Dienstencentrum De Bres

Coronavirus: Vanaf 22 juni starten een aantal activiteiten opnieuw op. Meer info is terug te vinden in onze zomerbrochure

Het lokaal dienstencentrum De Bres wil een ‘open huis’ zijn. Een ontmoetingsplaats voor alle inwoners van Poperinge, ongeacht leeftijd, godsdienstige overtuiging of sociale en financiële mogelijkheden. In het bijzonder wordt aandacht geschonken aan ouderen, mantelzorgers en kwetsbare personen.

De Bres beoogt het welzijn, de levenskwaliteit en de zelfredzaamheid te bevorderen of te ondersteunen door het organiseren van activiteiten en door het aanbieden van diensten, waarbij steeds ‘ontmoeting met anderen’ cruciaal is.

De Bres organiseert informatieve, recreatieve en algemeen vormende activiteiten om de sociale samenhorigheid van de buurt te versterken. Dit gebeurt in samenspraak met de gebruikers, buurtbewoners, lokale verenigingen en organisaties. Dit gebeurt zowel in de lokalen van De Bres als op andere locaties of in de deelgemeenten.

Contact

Openingsuren

Vandaag
open van 14.30 tot 17u.
Schoolvakantie
Morgen
open van 14.30 tot 17u.
Schoolvakantie
Nu gesloten