Bevraging inwoners Poperinge

Beste inwoner,

We hebben het beste voor met Poperinge en doen er alles aan om onze stad permanent te verbeteren. Daarom organiseren we een korte bevraging om te ontdekken hoe jij Poperinge op verschillende aspecten ervaart.

De bevraging duurt ongeveer 6 minuten en verloopt 100% anoniem. Je eerlijkheid en medewerking worden bijzonder gewaardeerd.

Met de ontvangen gegevens gaat een externe partner aan de slag om jouw Poperinge strategisch te versterken.

Mocht je vragen hebben over de vragenlijst, dan kan je contact opnemen met onze externe partner Moniquet & Company via info@moniquetandcompany.com


Open de vragenlijst

Klassiek! Beleven in de Westhoek

Genieten van klassieke muziek dicht bij huis op unieke locaties: dat is waarvoor het nieuwe project 'Klassiek! Beleven in de Westhoek' staat. Heuvelland, Ieper, Poperinge en Zonnebeke slaan de handen in elkaar om vanaf het seizoen 2020-2021 een kwaliteitsvol aanbod klassieke muziek naar de Westhoek te brengen. 

Klassiek! Beleven in de Westhoek

Surf naar de gloednieuwe website van het project om het programma te ontdekken. Je vindt er ook informatie over de locaties in de vier deelnemende gemeenten, de partners, de mogelijke abonnementen en de vormingstrajecten, die we samen met dé Academie Ieper en Kunstacademie Poperinge organiseren.

De ticketverkoop start voorlopig niet. We wachten op de nieuwe richtlijnen voor de cultuursector. 

Klassiek!Beleven in Poperinge

Op zaterdag 12 december strijkt het klarinetkwintet 'Oxalys Ensemble' neer in de Gotische zaal van het Stadhuis van Poperinge. Op het programma staan het derde Strijktrio (D581) van Franz Schubert, het Klarinetkwintet uit 1977 van Jean Francaix en het Kwintet in A (1789, K.581) van W. A. Mozart. 

Meer info