Toekomst OC De Croone Proven

De komende jaren staan er grote en kleine bouwprojecten op de agenda. Na een nieuw ontmoetingscentrum in Watou (2018) en buurtsalons in Roesbrugge (2020) en Krombeke (2021) zijn volgende sites aan de beurt: de Vroonhofsite en De Kring in het centrum van de stad, en OC Abele, OC Proven en OC Roesbrugge in de dorpen.

Op 31 mei is er in OC De Croone een inspraakoefening, waar de noden van de vaste gebruikers besproken worden. Het is de bedoeling om het oudste gedeelte van het OC waar op dit moment onder andere harmonie de Volksvreugd en de bibliotheek zitten, aan te passen. Er zou een buurtsalon komen, en mogelijk ook ruimte voor de Speelpleinwerking en het IBO. Hoe al deze gebruikers zich verhouden tot elkaar, onderzoeken we samen.

Geef nu al online je suggesties door over hoe de site eruit moet zien, welke diensten er aanwezig moeten zijn en wat er moet behouden blijven. 

Stuur ons je ideeën voor OC De Croone

Een tweede inspraakoefening kan dan in het voorjaar van 2023 volgen, nadat een architect een eerste plan opgemaakt heeft.

Contact

Cultuur

Adres
Grote Markt 1 , 8970 Poperinge
Tel.
+32 57 346 688
cultuur@poperinge.be
Volg ons op

Openingsuren

Vandaag
Gesloten
Morgen
op afspraak 9 tot 12u.
Nu gesloten