Bedrijventerrein in Poperinge pakt uit met unieke bedrijvenrun Hop In Trail

Op zondag 26 mei nodigt bedrijventerreinvereniging PopIn avontuurlijke lopers en wandelaars uit voor de allereerste editie van de Hop In Trail. De uitdagende bedrijvenrun, in samenwerking met Red Hill Events en de stad Poperinge, brengt deelnemers langs een gevarieerd parcours met hindernissen en obstakels doorheen 32 verschillende bedrijven.

De officiële aankondiging van de Hop In Trail vond plaats tijdens de nieuwjaarsreceptie van PopIn op 1 februari bij WYBO Transport. PopIn maakte de deelnemende bedrijven bekend en lichtte het parcours toe.  

De lopers en wandelaars van de Hop In Trail krijgen de kans om het uitgestrekte en gevarieerde bedrijventerrein in Poperinge te verkennen op een unieke en sportieve manier.

"Met de Hop In Trail willen we niet alleen een sportieve uitdaging bieden, maar ook de veelzijdigheid van ons bedrijventerrein in de kijker zetten," zegt Hilde Rabaey, voorzitter van PopIn. "Dit evenement is een geweldige gelegenheid om bedrijven op een andere manier zichtbaar te maken en tegelijk een positieve en dynamische sfeer te creëren op ons bedrijventerrein."

Meer informatie vind je binnenkort op www.hopintrail.be.

Gepubliceerd opvrijdag 2 februari 202414.34 u.