Hoeveverkoop

Waarom geen aardappelen, groenten of fruit van je eigen streek kopen in plaats van hun soortgenoten uit een ver land of buurland? De weg tussen productie en consumptie is bij lokale producten korter. Je beperkt dus de voedselkilometers en de CO2-uitstoot en je betaalt bovendien niet voor overbodige tussenstappen zoals transport, distributie en opslagkosten.

Reden genoeg om voor hoeveproducten te kiezen!

Lekker vers

Niets is zo heerlijk als een wortel die net uit de grond komt of een glas melk rechtstreeks van de koe. Hoeveproducten zijn altijd verser dan vers. Koop dus bij de producent!

Authenticiteit

Elke hoeveproducent gaat op zijn eigen, unieke manier te werk. Sommige boeren steunen op een eeuwenoud, goed bewaard familiegeheim. Anderen slaan dan weer aan het experimenteren. Eén ding staat vast, elk hoeveproduct heeft zo zijn eigen boeiende verhaal.

Heerlijk en eerlijk

Kies je voor hoeveproducten, dan ga je voor echte, pure smaak! Bovendien leer je de land- en tuinbouwer kennen en zie je hoe zij elke dag weer enthousiast aan de slag gaan. Hun eindeloze kennis en liefde voor het vak is onbetaalbaar. Door komaf te maken met tussenschakels, geef je hen wat ze verdienen: een eerlijke prijs voor een (h)eerlijk product.

Wij nodigen jullie alvast uit om de verkooppunten in de omgeving van Poperinge te ontdekken. Geniet van de duurzame producten en van de vele voordelen die ze bieden voor je gezin, voor de wereldbevolking en voor het milieu.