Poperinge maakt deel uit van het Grootste Lichtpunt tegen Kanker

Kanker is donker. Daarom werd vorig jaar voor het eerst de actie 'Lichtpuntjes tegen Kanker' georganiseerd. Iedereen kan lichtpuntjes kopen en opdragen aan iemand bijzonder. Poperinge neemt deel met 50 lampionnen en organiseert een soepactie ten voordele van Kom op tegen Kanker.

Lichtpuntjes zijn een krachtig teken van hoop, steun en troost in donkere dagen. Voor iedereen die geraakt werd door kanker. Die lichtpuntjes mag je letterlijk nemen.

Kom op tegen Kanker roept heel Vlaanderen op om een lampion te kopen. Zo draag je een lichtpuntje op aan een dierbare. Zijn of haar naam wordt op jouw lampion geschreven. Je bijhorende boodschap krijgt online een plekje op de website van Kom op tegen Kanker. Op 27 november komen alle lampionnen samen op 1 locatie en vormen zo het Grootste Lichtpunt tegen Kanker. Je volgt dit live op Eén om 19.40 u.

Doe mee en steun Kom op tegen Kanker

Poperinge neemt deel met 50 lampionnen. Wil jij gratis een lampion opdragen aan een dierbare? Laat het ons weten voor dinsdag 23 november om 14 u.

Je kan ook zelf een lampion aankopen via de website van Kom op tegen Kanker.

Om Kom op tegen Kanker extra te steunen, organiseert Poperinge een soepverkoop op de vrijdagmarkt van 17 december. Ook de opbrengst van de soep die in de week van 13 december verkocht wordt in De Bres en buurthuis Bellewijk, gaat integraal naar Kom op tegen Kanker.

Gepubliceerd opvrijdag 19 november 202110.27 u.