Bevraging inwoners Poperinge

Beste inwoner,

We hebben het beste voor met Poperinge en doen er alles aan om onze stad permanent te verbeteren. Daarom organiseren we een korte bevraging om te ontdekken hoe jij Poperinge op verschillende aspecten ervaart.

De bevraging duurt ongeveer 6 minuten en verloopt 100% anoniem. Je eerlijkheid en medewerking worden bijzonder gewaardeerd.

Met de ontvangen gegevens gaat een externe partner aan de slag om jouw Poperinge strategisch te versterken.

Mocht je vragen hebben over de vragenlijst, dan kan je contact opnemen met onze externe partner Moniquet & Company via info@moniquetandcompany.com


Open de vragenlijst

Gevonden voorwerpen

Vind je een voorwerp, en ken je de eigenaar niet, dan ben je wettelijk verplicht dit af te geven aan het stadsbestuur. Bij voorkeur gebeurt dit bij de politie. Zij proberen om de rechtmatige eigenaar te traceren (bijvoorbeeld op basis van een serienummer). De eigenaar heeft zes maanden de tijd om het verloren voorwerp af te halen. Voor fietsen is dit beperkt tot drie maanden.

Wist je dat sommige aangiften (vandalisme, winkel- of fietsdiefstal) ook kunnen via ‘Police-on-web’?

Hieronder vind je de huidige lijst met de in Poperinge gevonden voorwerpen. Staat er iets van jou tussen?  Neem dan contact op met de dienst Integrale veiligheid.

Contact