Bevraging inwoners Poperinge

Beste inwoner,

We hebben het beste voor met Poperinge en doen er alles aan om onze stad permanent te verbeteren. Daarom organiseren we een korte bevraging om te ontdekken hoe jij Poperinge op verschillende aspecten ervaart.

De bevraging duurt ongeveer 6 minuten en verloopt 100% anoniem. Je eerlijkheid en medewerking worden bijzonder gewaardeerd.

Met de ontvangen gegevens gaat een externe partner aan de slag om jouw Poperinge strategisch te versterken.

Mocht je vragen hebben over de vragenlijst, dan kan je contact opnemen met onze externe partner Moniquet & Company via info@moniquetandcompany.com


Open de vragenlijst

Filmmozaïek

Wil je dicht bij huis genieten van goede films? Dan is 'Filmmozaïek' iets voor jou. Samen met onze verenigingen presenteren we elke jaarhelft een nieuw programma. 

Praktisch

Voor volwassenen beginnen de middagvertoningen om 15 u. en de avondvertoningen om 20 u. De familie- of kinderfilms starten om 14 u.

Volwassenen betalen 5 euro, kinderen 2,5 euro. Kinderen die een film van de Gezinsbond bijwonen en lid zijn, betalen 1,5 euro. In elke prijs zit een hapje of een drankje inbegrepen.

UiTPAS

Filmmozaïek is een UiTPAS-activiteit. Je kan een puntje sparen en puntjes ruilen voor gratis toegang. Alle informatie vind je op de website van UiTPAS Westhoek.

Wil je meer informatie? Of heb je als vereniging interesse om zelf deel te nemen aan Filmmozaïek? Kom langs bij de dienst cultuur of neem contact met ons op.