Bevraging inwoners Poperinge

Beste inwoner,

We hebben het beste voor met Poperinge en doen er alles aan om onze stad permanent te verbeteren. Daarom organiseren we een korte bevraging om te ontdekken hoe jij Poperinge op verschillende aspecten ervaart.

De bevraging duurt ongeveer 6 minuten en verloopt 100% anoniem. Je eerlijkheid en medewerking worden bijzonder gewaardeerd.

Met de ontvangen gegevens gaat een externe partner aan de slag om jouw Poperinge strategisch te versterken.

Mocht je vragen hebben over de vragenlijst, dan kan je contact opnemen met onze externe partner Moniquet & Company via info@moniquetandcompany.com


Open de vragenlijst

Activiteit ingeven voor de UiT-kalender

Geef je activiteit in via de UiTdatabank. 

Wil je een evenement laten opnemen in de UiT-kalender van de Stadskrant?
Geef je activiteit dan in via de UiTdatabank. Want door één keer in te voeren in de UiTdatabank, verschijnt je activiteit niet alleen in de UiT-kalender van Poperinge, maar ook op heel wat andere vindplekken: op deze website bij Activiteiten, op UiTinVlaanderen.be, UiTindeWesthoek.be, ... Online én offline, dus.

Deadline

Wil je met je activiteit in de UiT-kalender verschijnen, geef je activiteit dan in in de UiTdatabank, vóór de 10e van de maand voor verschijning. Bijvoorbeeld: activiteiten in mei die voor 10 april zijn ingegeven, verschijnen in de UiT-kalender van mei.

Hoe?

Als je de eerste keer de UiTdatabank gebruikt, moet je een account aanmaken. Je vindt een uitgebreide handleiding en enkele nuttige tips & tricks hier onderaan.
Let er tijdens je ingave zeker op dat je de juiste informatie in de juiste invulvelden zet:

  • prijs bij prijsinformatie
  • de naam van je vereniging bij organisatie
  • zoveel mogelijk contactgegevens bij contact
  • ...

Zorg ook voor een sprekende foto bij je activiteit. Hoe zorgvuldiger ingevoerd in de UiTdatabank, hoe beter je activiteit in de UiT-kalender en de website verschijnt. Zeker op de website, want het gedeelte Activiteiten neemt rechtstreeks jouw info uit de UiTdatabank over.

Geef je activiteit in via de UiTdatabank.