Bevraging inwoners Poperinge

Beste inwoner,

We hebben het beste voor met Poperinge en doen er alles aan om onze stad permanent te verbeteren. Daarom organiseren we een korte bevraging om te ontdekken hoe jij Poperinge op verschillende aspecten ervaart.

De bevraging duurt ongeveer 6 minuten en verloopt 100% anoniem. Je eerlijkheid en medewerking worden bijzonder gewaardeerd.

Met de ontvangen gegevens gaat een externe partner aan de slag om jouw Poperinge strategisch te versterken.

Mocht je vragen hebben over de vragenlijst, dan kan je contact opnemen met onze externe partner Moniquet & Company via info@moniquetandcompany.com


Open de vragenlijst

Dag van de Buren

Zeker in tijden als deze is een goede buur beter dan een verre vriend.

Wil je je buren, familie of vrienden bedanken voor de toffe babbels, voor het aannemen van je postpakketjes, of om een oogje in het zeil te houden wanneer je niet thuis bent? Elke reden is goed om iemand te bedanken! Wil je een kaartje naar een jarige sturen? Of gewoon iemand laten weten dat je aan hem/haar denkt?

Grijp nu je kans om één of meerdere van onze postkaartjes in de bus te stoppen bij een buur, familielid of vriend. Of verstuur je het kaartje liever per mail? Je kan ze hieronder downloaden.

Versturen maar!

Win een aperitiefpakket!

Heb jij zo'n kaartje ontvangen en/of verstuurd?

Vul onderstaand deelnameformulier in en voeg een leuke foto toe. Wie weet maak je kans op een aperitiefpakket met lokale producten!

Overweeg dus zeker om één of meerdere kaartjes uit te delen en maak kans op deze lekkere prijs!

Kaartje mondmaskers537,4 Kb(pdf)

Kaartje hopveld614,4 Kb(pdf)

Kaartje toffe buur374,6 Kb(pdf)

Kaartje bubbels486,1 Kb(pdf)