Cultuurseizoen

Klokslag cultuur!

Koop nu je ticket!

Cultuur Poperinge stelt het cultuurseizoen 2021-2022 voor. Het programma is een mix van theater, muziek, cabaret, lezingen en humor voor jonger en ouder, met klinkende namen als Mich Walschaerts & Alano Gruarin, Bart Van Loo, Veerle Malschaert, Ansatz der Maschine en Henk Rijckaert. 

Download onderaan deze pagina de brochure voor het cultuurseizoen 2021-2022, samengesteld in  samenwerking met cultuurcentrum Het Perron en Cultuur Heuvelland.

De voorstellingen vinden vanaf september opnieuw plaats in CC Ghybe in de vertrouwde podiumzaal. Stad Poperinge volgt telkens de geldende maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. De medewerkers van de cultuurdienst brengen tickethouders tijdig op de hoogte van hoe alles praktisch in zijn werk gaat. 

Klassiek! Beleven in de Westhoek

Ontdek nu het nieuwe programma met klassieke muziek in de Westhoek, een samenwerking van de gemeenten Heuvelland, Ieper, Poperinge en Zonnebeke. In Poperinge verwelkomen we op zondag 3 april Psallentes met een opvoering van de Lassus boetepsalmen in de Sint-Bertinuskerk.  

Meer info 

Tickets

Tickets kan je op verschillende manieren reserveren:

 • Online via de webshop van de stad Poperinge
 • Telefonisch op het nummer 057 346 623
 • Aan de balie van de dienst cultuur

Bij online reservatie kan je de tickets onmiddellijk betalen en downloaden. Aan de balie van de dienst cultuur kan je contant betalen of gebruik maken van bancontact. Reservaties moeten binnen de 14 dagen na reservatie betaald worden. Na het verstrijken van de betaaltermijn worden de tickets automatisch geannuleerd.

UiTPAS

 • Heb je een UiTPAS én kom je in aanmerking voor het voordeeltarief, dan kan je de tickets reserveren aan de balie van de dienst cultuur in Poperinge.
 • Bij iedere voorstelling kan er telkens één UiTPAS-punt gespaard worden. Deze punten kan je ruilen voor verschillende voordelen.

Korting

20% korting bij aankoop van tickets van 3 verschillende voorstellingen

Om de korting te bekomen, klik je in het tabblad 'Tickets' op 'Abonnement'. Vervolgens kan je de voorstellingen selecteren. 

Combitickets

Elk jaar bevat het cultuurseizoen de mogelijkheid tot het aankopen van combitickets, bv. comedy, modern of jonge theatermakers. Dit staat telkens vermeld bij de voorstellingen waarover het gaat.

Cadeaubon Cultuur Poperinge

 • Bepaal zelf de waarde van je cadeaubon (veelvoud van 5 euro).
 • De cadeaubon kan je kopen zoals een ticket: via de webshop, telefonisch of aan de balie van de dienst cultuur. Indien je koopt via de webshop, sturen wij de ingevulde cadeaubon op.
 • De cadeaubon is telkens geldig voor twee jaar na aankoop en is niet inwisselbaar voor geld.
 • De cadeaubon van Poperinge is enkel inzetbaar in Poperinge.

Toegankelijkheid

 • De voorstellingen vinden vooral plaats in Cultureel Centrum Ghybe. Er is gratis parking bij CC Ghybe en op wandelafstand op het Oudstrijdersplein.
 • Per seizoen vinden er een aantal voorstellingen plaats op andere locaties, zoals bv. De Kinderbrouwerij voor een familievoorstelling of zaal Maeke Blyde voor een seniorennamiddag.
 • CC Ghybe is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Aanvangsuur

 • De voorstellingen vangen aan om 20.15 u., tenzij anders vermeld in de brochure (bv. familievoorstellingen, seniorennamiddag).
 • Na aanvang van de voorstelling blijven de deuren van de theaterzaal gesloten. Laatkomers worden niet meer in de zaal toegelaten. Enkel tijdens de pauze kan je plaats nemen op je stoel.

Algemene voorwaarden Webshop Poperinge193,5 Kb(pdf)

Brochure Cultuurseizoen 2021-20228,6 Mb(pdf)