Cultuurbuzz

Met de Cultuurbuzz ontdek je snel, eenvoudig en zonder zorgen, cultuur in Vlaanderen en zelfs over de grens!

Radio Sanseveria vzw en Stad Poperinge gaan op zoek naar 'zwarte gaten' binnen de culturele dynamiek in de Westhoek. Niet om die aan te klagen maar wel om die te vullen met nieuwe ideeën en projecten. Te vaak wordt cultuur gezien als te ver, te moeilijk, te duur en ‘vind dan nog maar eens een parkeerplaats’! Met de Cultuurbuzz vegen we deze argumenten vlot van tafel.

Een unieke tentoonstelling, een leuk concert of een beklijvende opera. We gaan hier niet enkel de verslagen achteraf van lezen, neen, we gaan er gewoon naar toe. Met 30, 50 of 70 samen op de bus. Aan de deur afgezet en terug opgehaald.

Samen met partners zoals de Kunstacademie Poperinge, de cultuurraad en culturele verenigingen, maar ook kenners als Rik Denys, … verzamelt Cultuurbuzz voorstellen om daarna te checken wat en voor welk budget iets kan.

Wie zelf suggesties heeft om met de Cultuurbuzz ergens naar toe te trekken, aarzel niet om contact op te nemen met de cultuurdienst of Radio Sanseveria. Ook tentoonstellingen of klassieke optredens zijn meer dan welkom!

Hou de Facebookpagina’s van Cultuur Poperinge en Radio Sanseveria in de gaten, net als de stadskrant!

Hopelijk tot op de Cultuurbuzz!