Bevraging inwoners Poperinge

Beste inwoner,

We hebben het beste voor met Poperinge en doen er alles aan om onze stad permanent te verbeteren. Daarom organiseren we een korte bevraging om te ontdekken hoe jij Poperinge op verschillende aspecten ervaart.

De bevraging duurt ongeveer 6 minuten en verloopt 100% anoniem. Je eerlijkheid en medewerking worden bijzonder gewaardeerd.

Met de ontvangen gegevens gaat een externe partner aan de slag om jouw Poperinge strategisch te versterken.

Mocht je vragen hebben over de vragenlijst, dan kan je contact opnemen met onze externe partner Moniquet & Company via info@moniquetandcompany.com


Open de vragenlijst

Corona

Lees hier alles over de maatregelen rond de corona-pandemie (covid-19).

Om tegemoet te komen aan de noden richt de lokale overheid drie telefonische meldpunten in:

  • Het meldpunt Poperinge Helpt en Luistert: 057 346 500, beantwoordt alle vragen en bezorgdheden rond hulp- en zorginitiatieven, komt tegemoet aan de nood aan een babbel, ...
  • Het meldpunt economie, specifiek voor handelaars, horeca, bedrijven en zelfstandigen, en gericht op (bedrijfs)economische vragen: 057 346 628.
  • Een algemeen meldpunt voor alle overige vragen: 057 346 660.

Die 3 meldpunten zijn op werkdagen operationeel van 9 tot 12 u. en van 14 tot 16.30 u. (op vrijdag tot 16 u.). tot zolang de crisis duurt.
Of stel je vraag via corona@poperinge.be.

Alle actuele informatie over corona is steeds te vinden op de website www.info-coronavirus.be.

Tip: schrijf jezelf in op Be-Alert. Zo krijg je direct via mail/sms officiële, up-to-date informatie over het coronavirus van de federale overheid. 

👇👇 Volg de nieuwsberichten onderaan 👇👇