Bevraging inwoners Poperinge

Beste inwoner,

We hebben het beste voor met Poperinge en doen er alles aan om onze stad permanent te verbeteren. Daarom organiseren we een korte bevraging om te ontdekken hoe jij Poperinge op verschillende aspecten ervaart.

De bevraging duurt ongeveer 6 minuten en verloopt 100% anoniem. Je eerlijkheid en medewerking worden bijzonder gewaardeerd.

Met de ontvangen gegevens gaat een externe partner aan de slag om jouw Poperinge strategisch te versterken.

Mocht je vragen hebben over de vragenlijst, dan kan je contact opnemen met onze externe partner Moniquet & Company via info@moniquetandcompany.com


Open de vragenlijst

Buurtsalon Watou

Het buurtsalon is een gezellige ontmoetingsplaats voor en door inwoners van Watou. Het is een multifunctionele en centrale plaats in het dorp waar dienstverlening, ontmoeting én mobiliteitsvoorzieningen geconcentreerd worden op schaal van het dorp.

Bibliotheek

Watounaars kunnen in het buurtsalon terecht voor het ontlenen van een boek, elke vrijdag van 14.00 u. tot 18.00 u. en tijdens de openingsuren van het trefpunt.

Trefpunt voor en door inwoners van Watou

Het trefpunt biedt laagdrempelige, sociaal-administratieve hulp aan inwoners die niet gemakkelijk in Poperinge geraken. Het trefpunt gaat door op de derde zaterdag van de maand, telkens van 10.00 u. tot 12.00 u.

Zitdag dienst Seniorenzorg

De dienst Seniorenzorg houdt elke eerste dinsdag van de maand van 13.30 u. tot 16.30 u. een zitdag. Inwoners kunnen langsgaan voor advies en ondersteuning bij het ouder worden.