Buurtsalon Reningelst

Het buurtsalon wil een gezellige ontmoetingsplaats zijn voor en door inwoners van Reningelst. Het is een multifunctionele en centrale plaats in het dorp waar dienstverlening, ontmoeting én activiteiten geconcentreerd worden op schaal van het dorp.

Bibliotheek

Inwoners van Reningelst kunnen iedere dinsdag tussen 16 u. en 18 u. terecht in het buurtsalon voor het ontlenen van een boek.

Kuj eki help’n

Problemen met pc, smartphone of tablet? Elke tweede dinsdag van de maand komt 'Kuj eki help'n?' naar het buurtsalon, telkens tussen 16 u. en 18 u. Je kan telkens een halfuurtje reserveren om individueel uitleg te krijgen. Breng je eigen smartphone, tablet of laptop mee, samen met je e-mailadres en paswoord. Ook als je geen eigen materiaal hebt ben je van harte welkom! Deelnemen is gratis. Inschrijven is verplicht en kan via Lokaal Dienstencentrum De BuurtBres.

Verjaardagsfeest 80-plussers

Om de 3 maanden wordt er een verjaardagsfeest voor 80-plussers georganiseerd in het buurtsalon. De 80-plussers die hiervoor in aanmerking komen worden persoonlijk uitgenodigd.

Openingsuren

  • Dinsdag van 16 u. tot 18 u.
  • Tijdens geplande activiteiten