Buitenschoolse opvang in Krombeke wordt samenwerking tussen VBS de Kastanje en IBO Hopsakee

Tijdens de Corona pandemie stak IBO Hopsakee een handje toe bij de organisatie van de voor- en naschoolse opvang in Krombeke. Vanaf 1 september wordt de buitenschoolse opvang een definitieve samenwerking tussen VBS De Kastanje en IBO Hopsakee.
De stadsdienst telt ondertussen al zeven vestigingen, waarvan een in het centrum van Poperinge en een in iedere deelgemeente van de stad.
In afwachting van de realisatie van het buurtsalon en de vernieuwde kinderopvang zal de buitenschoolse opvang doorgaan in een lokaal in school. IBO Hopsakee zal voortaan instaan voor de voorschoolse opvang van 7 tot 8.30 u. Bij voldoende inschrijvingen organiseert IBO Hopsakee ook opvang op schoolvrije dagen. De naschoolse opvang blijft in handen van de school.
Om gebruik te kunnen maken van de voorschoolse opvang moet men vooraf een dossier aanmaken bij IBO Hopsakee. De opvoedverantwoordelijke kan hiervoor telefonisch of via e-mail een afspraak maken en daarna langskomen op de hoofdlocatie in Poperinge, Veurnestraat 55.

Gepubliceerd opdinsdag 18 augustus 202012.57 u.