Bistro Proventier

In de bistro ben je dagelijks welkom, ook op zon- en feestdagen, van 14 u. tot 17 u. Je kunt er terecht voor een drankje, een pannenkoek of een stukje taart op zondag tegen democratische prijzen. De vrijwilligers staan steeds klaar om onze bewoners en bezoekers met de glimlach te bedienen.

Ook Gaston, de jetonautomaat heeft er zijn plekje. In de bistro betaal je immers niet met geld, maar met jetons. Die bekom je aan de jetonautomaat. Gaston aanvaardt stukken van 1 en 2 euro, en briefjes van 5, 10 en 20 euro. Je krijgt er jetons voor een veelvoud van 1 euro.

Naast de dagelijkse bistrogebruikers vinden ook de kaartersclub, de handige dames van de crea-club en de petanqueclub van De Bres hier hun thuis.

Ook vele grote evenementen vinden in de bistro plaats. De jaarlijkse kerstmarkt en kakelmarkt, maar ook een modeshow, pasta- en kipfestijn, recepties. Bij speciale gelegenheden nodigen we graag onze bewoners uit om samen gezellig te tafelen in de bistro. Tijdens muzikale optredens mag een dansje niet ontbreken.

Verjaardagsfeestje van een bewoner met de familie? Ook daarvoor ben je van harte welkom in de huiselijke bistro! Meer info aan het onthaal.