Bevraging inwoners Poperinge

Beste inwoner,

We hebben het beste voor met Poperinge en doen er alles aan om onze stad permanent te verbeteren. Daarom organiseren we een korte bevraging om te ontdekken hoe jij Poperinge op verschillende aspecten ervaart.

De bevraging duurt ongeveer 6 minuten en verloopt 100% anoniem. Je eerlijkheid en medewerking worden bijzonder gewaardeerd.

Met de ontvangen gegevens gaat een externe partner aan de slag om jouw Poperinge strategisch te versterken.

Mocht je vragen hebben over de vragenlijst, dan kan je contact opnemen met onze externe partner Moniquet & Company via info@moniquetandcompany.com


Open de vragenlijst

Bistro Proventier

In de bistro ben je dagelijks welkom, ook op zon- en feestdagen, van 14 u. tot 17 u. Je kunt er terecht voor een drankje, een pannenkoek of een stukje taart op zondag tegen democratische prijzen. De vrijwilligers staan steeds klaar om onze bewoners en bezoekers met de glimlach te bedienen.

Ook Gaston, de jetonautomaat heeft er zijn plekje. In de bistro betaal je immers niet met geld, maar met jetons. Die bekom je aan de jetonautomaat. Gaston aanvaardt stukken van 1 en 2 euro, en briefjes van 5, 10 en 20 euro. Je krijgt er jeton voor een veelvoud van 0,80 cent, de rest krijg je in stukjes van 20 cent. Vb. je betaalt met 10 euro, daarvoor krijg je 12 jetons en 40 cent wisselgeld.

Naast de dagelijkse bistrogebruikers vinden ook de kaartersclub, de handige dames van de crea-club en de petanqueclub van de bres hier hun thuis.

Ook vele grote evenementen vinden in de bistro plaats. De jaarlijkse kerstmarkt en kakelmarkt, maar ook een modeshow, pasta- en kipfestijn, recepties. Bij speciale gelegenheden nodigen we graag onze bewoners uit om samen gezellig te tafelen in de bistro. Tijdens muzikale optredens mag een dansje niet ontbreken.

Verjaardagsfeestje van een bewoner met de familie? Ook daarvoor ben je van harte welkom in de huiselijke bistro! Meer info aan het onthaal.