Watou Live: Oltid Olsan

Parochiezaal Watou
Dit is een UiTPAS activiteit.
  • zo4 augustus 2024van15.00 u.tot16.00 u.
  • zo4 augustus 2024van17.00 u.tot18.00 u.

Ook deze zomer brengt het Kunstenfestival Watou een boeiend evenementenprogramma met een fijne mix van poëzie en muziek. Tijdens Watou Live ontdek je tal van performances, concerten en boeiende ontmoetingen. Heb je een festivalticket? Dan kan je al dat moois gratis meepikken. Tijdens de uren van het festival, even weg van de drukte, zitten en genieten! Reserveren hoeft niet maar kom op tijd.

Oltid Olsan is de creatieve uitlaatklep van producer-gitarist Ward Snauwaert en singer-songwriter An-Sofie Noppe. Een blend van twee West-Vlaamse dialecten, Brugs en Watous, gerijpt in de velden van Nevele.

An-Sofie is geboren en getogen in Watou. Ze staat al enkele jaren als frontvrouw op de planken met haar solowerk. Na het succes van debuutplaat “Wij Blijven Hier”, waarmee ze langs Festival Dranouter, Gentse Feesten en Boterhammen in het Park trok, keerde de Nederlandstalige singer-songwriter terug naar haar West-Vlaamse roots. Oed joen oasem in!

Ward draait al geruime tijd mee als producer-gitarist en sound designer. Hij werkte samen met o.a. Stoomboot, Senne Guns, Raf Walschaerts en Berlaen, de groep waar hij ook live mee optreedt.

Gratis (met festivalticket)

Locatie

Parochiezaal Watou
Blauwhuissstraat , 8978 Watou (Poperinge)

Prijs

  • gratis

Organisatie

Kunstenfestival Watou
Watouplein 12 , 8978 Watou (Poperinge)