Watou Live: Jonas Bruyneel

Parochiezaal Watou
Dit is een UiTPAS activiteit.
  • wo14 augustus 2024van15.00 u.tot16.00 u.
  • wo14 augustus 2024van17.00 u.tot18.00 u.

Ook deze zomer brengt het Kunstenfestival Watou een boeiend evenementenprogramma met een fijne mix van poëzie en muziek. Tijdens Watou Live ontdek je tal van performances, concerten en boeiende ontmoetingen. Heb je een festivalticket? Dan kan je al dat moois gratis meepikken. Tijdens de uren van het festival, even weg van de drukte, zitten en genieten! Reserveren hoeft niet maar kom op tijd.

Jonas Bruyneel debuteerde in 2015 met de bekroonde verhalenbundel ‘Voorbij het licht’. Er volgden een historische roman en een poëziebundel. In zijn jongste dichtbundel ‘Mulhacén’ wandelt Jonas met de vermoorde Andalusische dichter Federico García Lorca van Granada naar de top van de Mulhacén, de hoogste berg van Spanje. Onderweg vergelijken ze hun twijfels over de poëzie en praten ze over verharding en polarisatie in de samenleving, de constante dreiging van de dood en de waanzinnige wellust van het leven.

Samen met muzikanten Esther Coorevits (Tourist LeMC) en Klaas Tomme (Illuminine) brengt Bruyneel zijn reisverhaal in versvorm, met een meeslepend ritme en een meanderende muzikaliteit.

Gratis (met festivalticket)

Locatie

Parochiezaal Watou
Blauwhuissstraat , 8978 Watou (Poperinge)

Prijs

  • gratis

Organisatie

Kunstenfestival Watou
Watouplein 12 , 8978 Watou (Poperinge)