Watou Live: Susato Trio

Parochiezaal Watou
Dit is een UiTPAS activiteit.
  • zo18 augustus 2024van15.00 u.tot16.00 u.
  • zo18 augustus 2024van17.00 u.tot18.00 u.

Ook deze zomer brengt het Kunstenfestival Watou een boeiend evenementenprogramma met een fijne mix van poëzie en muziek. Tijdens Watou Live ontdek je tal van performances, concerten en boeiende ontmoetingen. Heb je een festivalticket? Dan kan je al dat moois gratis meepikken. Tijdens de uren van het festival, even weg van de drukte, zitten en genieten! Reserveren hoeft niet maar kom op tijd.

Susato Trio is winnaar van Supernova 2024, dé wedstrijd voor jonge kamermuziekensembles onder auspiciën van het Klarafestival. Susato Trio werd in mei 2022 opgericht door violist Sarah Bayens (België), cellist Mikko Pablo (Filippijnen-VS) en pianist Markiyan Popil (Oekraïne). Zij streven ernaar om niet alleen het gevestigde pianotrio-repertoire uit te voeren, maar ook verborgen pareltjes die op de een of andere manier in de geschiedenis verloren dreigen te gaan.

Op het Watou-programma: F. Schubert - Piano Trio no. 1, I. Allegro Moderato (12'), J. Jongen - Deux pièces en trio op. 95, I. Élégie Nocturnale (10'), B. Lyatoshynskyi - Piano Trio no. 2, IV. Theme and Variations (15').

In samenwerking met Klassiek!Beleven in de Westhoek.

Gratis (met festivalticket)

Locatie

Parochiezaal Watou
Blauwhuissstraat , 8978 Watou (Poperinge)

Prijs

  • gratis

Organisatie

Kunstenfestival Watou
Watouplein 12 , 8978 Watou (Poperinge)