Arthurs' Paasfeest in de tuin van Talbot House Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

  • zo18 april 2021van14.00 u.tot15.00 u.
Het is de befaamde Arthur Pettifer zelf die jullie meeneemt op een van zijn avonturen in onze Britse soldatenclub. Duchess, de ondeugende Talbot House kat, verstopte al onze paaseieren in de grote tuin. Het is jullie ‘missie’ om ze op tijd terug te vinden voor het paasfeest. Onderweg vertelt Arthur je tal van gekke verhalen en mysterieuze weetjes van de club. Samen met zijn Schotse vrienden, en hun doedelzakken, maken we van jullie echte ‘Talbotousians’. Zo drinken we een kopje heerlijk Engelse thee, gaan we paaseieren rapen en luisteren naar een soldatenconcert.

Nadien kan je met onze nieuwe tabletzoektocht nog de club verkennen voor je naar huis gaat met een heerlijke zak paaseieren. Vergeet zeker ook niet een mooie paastekening te kleuren en maak kans op een reuze paashaas!

Praktische info:
COVID-veilige verhalentocht voor kinderen tussen 4 en 12 jaar met Arthur Pettifer in de tuin van Talbot House gevolgd door een bezoek aan de binnen locaties per familie bubbel.
Bij regenweer gaat de activiteit NIET door.

Optreden van Flanders Memorial Pipe Band om 14u30 op volgende zaterdagen en zondagen 11, 12, 17 & 18 april.

Kostprijs: € 1 per kind (bijdrage voor paaseieren) plus toegang tot Talbot House (-7 jaar: gratis, 7 – 18 jaar: 6 EUR, +18 jaar: 10 EUR, gezinsticket 27 EUR)

Locatie

Talbot House
Gasthuisstraat 43 , 8970 Poperinge

Prijs

  • Basistarief 1

Leeftijd

van 4 tot 12 jaar

Contact